The Winners Workout Tour: Eindhoven

The Winners Workout clinic tour is officieel van start. Afgelopen zondagochtend was Rico Verhoeven in Eindhoven waar een volle zaal met fitness enthousiasten op hem wachtten. Iedereen was klaar om te trainer als een winner. De Koning van Kickboksen liet zien hoe hij traint en zich klaarmaakt voor een fight. Een complete mix van endurance, strength en flexibility werd gedemonstreerd. Volgens de feedback op onze Socials heeft iedereen genoten en waren ze onder de indruk van The Winners Workout app en de organisatie rondom de clinic.

Check een eerste selectie van de foto’s genomen door Tom Doms. Zodra we de rest hebben, zullen we ze plaatsen op The Winners Workout Facebook pagina.

De volgende clinic zal zijn op zondag, 4 maart in Maastricht. Kaarten zijn hier te koop.

Share this article

Leave a comment